30 YEARS OF EXCELLENCE
  • web1_White-Mountain-College
  • web2_White-Mountain-College
  • web3_White-Mountain-College
  • web4_White-Mountain-College
  • web5_White-Mountain-College
  • web6_White-Mountain-College

White Mountain Community College

The Architects located the new center adjacent to existing dining facilities that were renovated to expand the impact of what was built. The Center became the “Town Square” at one end of “Main Street” with the Library at the other end and a relocated bookstore in between. The Student Center includes a lounge, fitness room, activity alcoves, dedicated student government space, vending area, as well as toilet and locker facilities. The separate spaces were then articulated as buildings on the square within a larger volume. The project was completed March 2009.