30 YEARS OF EXCELLENCE

Wirebelt

Wirebelt

The Architects were selected as part of a design/build team to develop approximately 6,000sf of additional manufacturing and consolidate offices in approximately 5,000sf of new construction. The new program was placed in front of the existing building in order to develop an awkward piece of land while pursuing the rest of the property for expanded parking and retain existing shipping and receiving docks. It also puts a new face on the building from the street. By consolidating the offices in the new addition, it frees up space on the manufacturing floor making work flow more efficient. The building features a high performance envelope, sun shades and light shelves where appropriate and a solar screen of their Wirebelt product while maximizing daylighting. Project completed Summer 2013.