30 YEARS OF EXCELLENCE
  • web1_Bellwether-Bedford
  • web2_Bellwether-Bedford
  • web3_Bellwether-Bedford
  • web4_Bellwether-Bedford

Bellwether Community Credit Union – Bedford

The Architects were selected by this returning client to design and construct a branch office in Bedford, NH. The building located in a new business development park on Route 101 is a one story wood framed structure with 3,000sf of floor area. It also provides an exterior ATM, two drive up lanes, night deposit and walk in services. The building exterior is composed of cement board clapboards and stone veneer base with a standing seam metal roof. The high performance envelope and ground source heat pump HVAC system help minimize energy costs. The interior features two dialog towers, in lieu of a teller line for customer services. The building was completed December 2011.